Как да поръчам

…Или работа с нашия сайт!

Ако искате да си направите интересен сувенир, подарък или тениска (потник, суитшърт, блуза или друг от нашите текстилни продукти) по Ваш дизайн, който никой друг няма, сте попаднали на правилното място!

Как да поръчате?

Начините да поръчате или създадете своя дизайн чрез нашия сайт са два:

*Забележка:

За Ваше улеснение и бързина Ви препоръчваме първо да направите Регистрация в сайта ни, защото тя ще бъде необходима по-късно да завършите своята поръчка.

Как се работи с Дизайнера?

Работата с нашия онлайн дизайнер е изключително лесна и приятна. Убедете се сами и направете нещо оригинално за себе си или за Ваши близки и приятели! Ето как:

Влезте дизайнера и в горната част на страницата ще видите менютата, с които ще работите, като започнете от избирането на желания от Вас продукт (Избери продукт)

След избиране на желания продукт, вече можете да използвате следващите опции за добавяне на мотив, да качите своя снимка или картинка и също да добавите текст.

*Забележка:
Опцията Добави текст Ви дава възможност да добавите текст като ще имате възможност да си избирате форма, размер, шрифт и цвят на текста (редактора се появява в долната част на страницата, след избира на опцията Добави текст).

**Забележка:

Докато работите с нашият онлайн дизайнер, той Ви дава възможност да размествате, оразмерявате и репозиционирате всички добавени от Вас текстове, картинки и снимки (като използвате стрелките за нагоре, надолу и встрани).

Когато сте готови със създаването на Вашия дизайн си избирате размер и цвят на продукта (ако той има такива).

В дясно на екрана ще се появи прозорец със сумата на получения продукт. Натиснете бутон: В кошницата и след него бутон: Продължи

Вече сте в кошницата си, от където следва да завършите своята поръчка:

а) Отбележете желаната опция в менюто Допълнителни опции и попълнете следващата стъпка в зависимост от избраната опция,

б) когато сте готови натиснете бутон Плащане (най-долната дясна част на страницата)

в) следвайте Стъпка 2 до 6.

*Забележка

При Стъпка 5 трябва да отбележите, че сте съгласни с условията при плащане, за да можете да натиснете бутона Продължете.

При стъпка 6, натиснете Направи поръчка… и останалото оставете на нас!