За нас

Уникални персонализирани подаръци, тениски и сувенири по дизайн и поръчка на клиента!

Време е да направите вашите подаръци да изглеждат интересно и неповторимо с помощта на www.bgpodaraci.com. Добавете малко персонализация на вашите подаръци и да вижте колко специални стават те, за тези, на които ги подарявате. Нашите предложения за вас могат да направят щастлив всеки и да оставят траен отпечатък върху хората, защото ние ви предлагаме персонализирани подаръци, които са подходящи за всеки повод. Те са най-добрите подаръци, с които да изкажете искрени емоции на нашите близки. Възползвайте се от един куп интересни предложения като ТЕНИСКИ, ЧАШИ, ПОДЛОЖКИ ЗА МИШКИ И ЧАШИ, КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛИ, ПЪЗЕЛИ, РАМКИ ЗА СНИМКИ, ПЛАКЕТИ, ФОТО ПАНЕЛИ и много други продукти, върху които можете да поставите вашата снимка, лого и текст по ваш избор и дизайн.

www.bgpodaraci.com е уеб сайт на фирма Топис ЕООД.

Нашият уеб сайт е насочен към изработката на подаръци и сувенири по индивидуална поръчка и дизайн на клиента, като в същото време можем да Ви предложим и богат каталог от идеи и дизайни за продукти, от които можете да изберете.

Ние сме специализирани в сферата на:

За това нашите машини и използването на съответните технологии ни позволяват създаването на оригинална визия на предлаганите от нас разнообразни по категория продукти, като:

-мъжки и дамски облекла: тениски, потници, суитшърти, блузи с дълъг ръкав;

-бебешко и детско облекло: бебешки бодита, детски тениски и детски суитшърти;

- сувенири и подаръци: чаши, подложки за чаши, пъзели, фото панели, плакети, ключодържатели, калъфи за телефони, рамки за снимки, скални плочи, подложки за мишки, термо чаши и други.